Puur natuur in het Westland!

Koudgeslingerde honing

Koudgeslingerde honing is een zuiver natuurlijk product. Het is niet verhit boven 45 graden. Dat betekent dat alle goede eigenschappen van honing bewaard zijn gebleven. Natuurlijk Westland heeft vele soorten honing en honingproducten. Wij willen het nut en de noodzaak van bijen en hun natuurlijke producten graag bij een breed publiek onder de aandacht brengen. Bezoek onze gezellige en sfeervolle winkel in het Westland en beleef in alle rust de bijenstal, proef de vele soorten koudgeslingerde honing en geniet van de andere producten. Vergeet ook onze imkerijbenodigdheden niet! Beleef ons assortiment in een natuurlijke omgeving bij de ‘Plas van alle Winden’ in het buitengebied van Naaldwijk.

Waarom koudgeslingerde honing?

Honing wordt tegenwoordig steeds meer gewaardeerd. Mensen zijn zich meer bewust van wat ze eten en kiezen voor natuurlijke producten. Honing is de natuurlijke zoethouder. Het is licht verteerbaar en vrij van toevoegingen, E-nummers, kleur-, geur- en smaakstoffen. Koudgeslingerde honing heeft een grote voedingswaarde, geeft veel energie, is zacht voor de maag en bevordert de spijsvertering. Ook bevordert honing het helen van wonden. Het past in een goed, smakelijk en gezond voedingspatroon. Onze honingwinkel heeft de exclusiviteit dat wij veel verschillende soorten honing op voorraad hebben en dat u bij ons de verschillen in soorten honing kunt proeven en ruiken. U zult onder de indruk zijn van de vele verschillende honingsmaken. Ook voor vragen over honing of honingproducten bent u bij ons aan het juiste adres!

Bekijk alle soorten koudgeslingerde honing die wij verkopen. Neem voor vragen gerust contact op via e-mail info@natuurlijk-westland.nl of tel. 0174 725204 / 06 31949031

Tot ziens bij Natuurlijk Westland, dé plek voor koudgeslingerde honing!

Natuurlijk Westland

Wij, Gerrit & Astrid, zijn enthousiast over onze winkel en rustpunt "NATUURLIJK-WESTLAND". Natuurlijk zijn wij  gepassioneerd over de bijen, onze bijenkorf producten, glazenpotten en deksels en onze imkerijmatrialen.  Onze winkel verscholen bij de "Plas van alle Winden", is een pareltje in het weinige groen dat in het Westland te vinden is. Even onthaasten? Geniet  van de stilte, rust, ruimte en gezelligheid. Klantvriendelijkheid en klantrelatie vinden wij belangrijk! Persoonlijk informeren, adviseren wij u graag over al onze producten zoals: gezonde koud geslingerde imker honing, propolis, bijenpollen, royal-jelly, gezonde manuka honing. Laat u verrassen. Kent u de geheimen nog niet van de verschillende smaken van honing ? Kom gerust proeven. Nieuwsgierig naar de andere producten zoals, propolis, royal-jelly, bijenpollen. Bezoek onze winkel en Kijk gerust op onze website om te zien wat wij verkopen en wat er te doen is.

Met passie vertellen wij graag het bijenverhaal, dit met het oog op het nut en noodzaak van de bijen en hun producten. 

 

Geniet van koffie op ons terras...!

U bent  van harte welkom op onze vernieuwde veranda en terras. Geniet van een kopje thee, koffie, cappuccino of wiener-melange met een heerlijk stukje Tjechische honingtaart. Steeds meer mensen weten ons te vinden en wij genieten van al de positieve reacties!