Waarom Weyns honing?

IN ONZE WINKEL KUNT U AL DEZE HONINGEN PROEVEN.!! KOM GERUST EENS LANGS EN LAAT U VERRASSEN.

Waarom Weyn’s ? Weyn’s staat voor kwaliteit.

  • Ons bedrijf garandeert productveiligheid en kwaliteit van alle verhandelde en verwerkte producten.
  • Ons bedrijf heeft reeds gedurende verschillende jaren een kwaliteitsplan opgesteld dat ervoor zorgt dat de verwerkte producten veilig zijn voor de consument. Dit plan voldoet aan het HACCP-systeem. Dit staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points, wat vrij vertaald gevarenanalyse en kritische beheerspunten betekent.
  • Onze honing wordt geanalyseerd door erkende externe laboratoria.
  • In Europa mogen in de bijenteelt geen antibiotica gebruikt worden. Meestal wordt getest op de antibioticasoorten chloramphenicol, streptomycine of sulfonamiden omdat die het meeste voorkomen.

Wat is cremehoning? 
Door vloeibare honing te vermengen met een kleinere hoeveelheid vaste honing (enten) ontstaat er een crème-achtig, smeerbare honing. Het kristallisatieproces verloopt met andere woorden gecontroleerd. Afhankelijk van de honingsoort vindt versnelde kristallisatie plaats en ontstaan kleinere kristallen. het voordeel hiervan is: dat het niet meer kristalliseert, en makkelijk te verwerken is en een intense smaakbeleving geeft. U kunt bij ons de vele soorten honing proeven. U zult versteld staan van de verschillende smaken. Een ware sensatie. 

ONZE WINKEL. Over ons