Beschrijving
Rode Sparhoning= (honingdauw honing) uit Griekenland bij Natuurlijk-Westland.
Productiegebied: Parnonas gebergte (Peloponessos)
- Wat is honingdauw honing?
- Deze boshoning heeft een zoetere geur en smaak in vergelijking met gebruikelijke honing en is donker van kleur
- Het helpt het risico op hart- en luchtwegaandoeningen te verminderen,
- Het kan helpen tegen maagzuur, zorgt voor een goede gezondheid van haar en huid
- Helpt infectieziektes te bestrijden.
- Geniet vooral van Honing en besef wat van nature in onze honing voorkomt:
- Kristallisatie met woudhoning treed ook minder snel op.
- De honing is zeer rijk aan mineralenzoals:
- ijzer, aminozuren .
- oligo-elementen – dat zijn o.a.:
- magnesium, zink, fosfor, kobalt en zwavel de z.g sporenelementen.
- Hierdoor heeft deze honing ook een hoog antioxidant gehalte.
- Is daardoor geliefd door sporters en zou een goede werking hebben op het zenuwstelsel en hersenactiviteiten.
- Karakteristieke karamelachtige smaak
- Prachtige rode tot donkerrode kleur
- Kristalliseert niet vanwege het zeer lage glucosegehalte
- 100% natuurlijke onbewerkte rode spar honing is een van de meest zeldzame, voedzame en gezonde honingsoorten ter wereld.
- Onze honing biedt een uitstekende combinatie van een overheerlijke smaak en uitzonderlijke gezondheidsvoordelen.
- Deze honing heeft een hoge concentratie aan mineralen, enzymen, antioxidanten, eiwitten, vitamines en een lage zuurtegraad.
- Dat maakt het een zeer waardevol ingrediënt voor elke gezonde en evenwichtige maaltijd.
- Vanwege het lage suikergehalte kristalliseert deze honing niet.
- GEZONDHEIDSVOORDELEN
- Helpt risico tegen hartaandoeningen verlage
- Versterkt het imuunsysteem
- Helpt infecties te bestrijden
- Fungeert als een natuurlijk medicijn voor hoesten
- Goed voor de spijsvertering
- Werkt als energieboost voor sporters
- Specificaties
- 100% natuurlijke onbewerkte rode spar honing
- Deze honing kristalliseert niet
- Productiegebied: Parnonas gebergte (Peloponessos)
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.