Neem contact met ons op!

Bericht openingstijden

BESTE BEZOEKER. Wij hopen zolang als het mogelijk is u van dienst te kunnen zijn .  Als U HET VEILIGER VIND OF BETER VOOR U UITKOMT, MAAK GERUST EVEN EEN AFSPRAAK. BEL 06-31949031 OP ALLE DAGEN  KUNT U AFSPREKEN TOT 20.00u OP MAANDAG EN DINSDAG KUNT OP DE HELE DAG EEN AFSPRAAK MAKEN. ZONDAG IS ONZE WINKEL GESLOTEN.  U KUNT BIJ ONS PINNEN.

Houd u aan de maatregelen in verband met besmetting.

.Sinds kort hebben wij hier op deze site onze webshop, ruim voorzien van producten en product-informatie. Hier kunt u bestellen, wij zorgen dat de bestelling dezelfde dag verzonden wordt. Ook kunt bestellen, betalen en af komen halen. 

IMKERIJ ARTIKELEN GLAZEN POTTEN EN DEKSELS ZIJN OP VOORRAAD Zie verder onze openingstijden

 Hartelijke groet, Gerrit en Astrid

 

Openingstijden

Ma: Gesloten

Di:   Gesloten

Wo:  10.00 – 17.00

Do:  10.00 – 17.00

Vr:  10.00 – 17.00

Za:  9.30 – 16.00

Zo:  Gesloten 

Komt de openingstijd u niet uit? Maak gerust een afspraak voor een ander tijdstip, bel 06-31949031.

Contactgegevens

Natuurlijk Westland
Rijnsburgerweg 114
2671 LD Naaldwijk
0174 725204 / 06 31949031
info@natuurlijk-westland.nl

Stel uw vraag

Heeft u vragen of opmerkingen, stel ze gerust, wij zijn er om u te woord te staan.

1 + 11 =

Route

Als u naar ons toe komt let op het volgende. De Rijnsburgerweg is een zijweg van de doorgaande weg Naaldwijk – Monster, de N465. Vanuit Naaldwijk draagt deze weg de naam Grote Woerd en gaat dan over met de naam Zwartendijk. Vanuit Monster draagt deze weg de naam Zwartendijk en gaat over in Grote Woerd.

De Rijnsburgerweg is een zijweg van de Zwartendijk. Als u deze weg inrijdt, komt u borden tegen met het teken doodlopende weg. Stoor u daar niet aan want u kunt ons gewoon bereiken.

Als u via de Baakwoning komt staat er een zelfde bord (doodlopende weg), OP DIT MOMENT KUNT U NIET OVER DE BAAKWONING ONS BEREIKEN. Verander uw routeplanner en typ zwartendijk in en dan Rijnsburgerweg. De Rijnsburgerweg is een zij weg van de Zwartendijk. Komt u op de zwartendijk richting monster dan is de Rijnsburgerweg te vinden aan uw linkerhand. Komt u op de zwartendijk richting Naaldwijk is de Rijnsbrugerweg aan uw rechterhand.