0 items

Waarom Westlandse honing?

Wij kopen Westlandse bloemenhoning in van imkers die passie hebben voor bijen en deze mooie koudgesligerde of ook wel genoemd rauwehoning. Uit het Westland en omstreken zeg maar een straal van 30km kopen wij deze bloemenhoning in. Binnen deze straal is er de zelfde flora en fauna.  De smaak en kleur van de honing is sterk seizoensgebonden, gezien de variëteit van wat er groeit en bloeit in dit gebied. Honing is en blijft een natuurproduct.

Westlandse bloemenhoning, is honing die in westland en omstreken van verschillende bomen en planten door de bijen zijn bevlogen. Van de nectar die de bijen ophalen maken zij, deze prachtige en smaakvolle honing. De kleur en de smaak kan enigszins variëren. Dit is afhankelijk van de de tijd en de planten waarop gevlogen is. Voorjaars honing is vaak licht van kleur. Zomerhoning is vaak donkerder van kleur en iets bloemiger van smaak. Daarnaast hebben wij heel veel andere soorten honing op voorraad. Laat u verrassen.

Van onze eigen bijen oogsten wij onze “plas van alle winden” bloemenhoning. Deze honing is te koop vanaf 1 september zolang de voorraad strekt.

ONZE WINKELOver ons

u een winkel en wilt u ook streekhoning verkopen? neem gerust contact met ons op voor wederverkoop. Uiteraard tegen wederverkoopprijzen.

Kom gewoon eens langs om te proeven. U zult versteld staan van de vele soorten en hun eigen smaakbeleving.

KLEINE KINDEREN ETEN ONZE HONING EN WORDEN DAAR GROOT VAN.