Selecteer een pagina

Puur natuur in het Westland!

Honing Den Haag

Op zoek naar honing Den Haag of haagse honing? Bij Natuurlijk Westland kunt u terecht voor allerlei soorten honing en honingproducten. Met onze sfeervolle en gezellige winkel willen wij het nut en noodzaak van bijen en hun natuurlijke producten bij een breder publiek in Den Haag onder de aandacht brengen. Op onze lokatie in het Westland kunt u in alle rust de bijenstal zien, proeven van de honing, genieten van de vele producten en niet te vergeten onze ruime voorraad imkerijbenodigdheden bewonderen. Dit alles in een natuurlijke omgeving bij de ‘Plas van alle Winden’ in het buitengebied van Naaldwijk, dichtbij Den Haag.

Waarom honing?

Honing is de natuurlijke zoethouder. Honing is licht verteerbaar. Honing is vrij van toevoegingen, E-nummers, kleur-, geur- en smaakstoffen. Het is een puur, eerlijk, eenvoudig product zoals de bij het verzamelt. Honing wordt herondekt door voedingsconsulenten, receptenboeken en sporters.  Honing past in een goed, smakelijk en gezond voedingspatroon. Onze winkel in de omgeving van Den Haag heeft de exclusiviteit dat wij veel verschillende soorten honing op voorraad hebben en dat u bij ons de verschillen in soorten honing kunt proeven en ruiken. U zult versteld staan van de vele verschillende honing smaken. Heeft u vragen over honing? Stel ze gerust.

Bekijk alle soorten honing. Vragen? Neem contact op via info@natuurlijk-westland.nl of Tel. 0174 725204 / 06 31949031

Tot ziens bij Natuurlijk Westland, de plek voor Honing in Den Haag en omstreken!

Natuurlijk Westland

Wij, Gerrit & Astrid, zijn enthousiast over onze winkel en rustpunt "NATUURLIJK-WESTLAND". Natuurlijk zijn wij  gepassioneerd over de bijen, onze bijenkorf producten, glazenpotten en deksels.  Onze winkel verscholen bij de "Plas van alle Winden", is een pareltje in het weinige groen dat in het Westland te vinden is. Even onthaasten? Geniet  van de stilte, rust, ruimte en gezelligheid.

Klantvriendelijkheid en klantrelatie vinden wij belangrijk! Persoonlijk, informeren, adviseren wij u graag over al onze producten zoals: gezonde koud geslingerde imker honing, propolis, bijenpollen, royal-jelly, gezonde manuka honing. 

Laat u verrassen. Kent u de geheimen nog niet van de verschillende smaken van honing ? Kom gerust proeven. Nieuwsgierig naar de andere producten zoals, propolis, royal-jelly, bijenpollen. Bezoek onze winkel en Kijk op onze website.

 

Geniet van koffie op ons terras...!

U bent  van harte welkom op onze vernieuwde veranda en terras. Geniet van een kopje thee, koffie, cappuccino of wiener-melange met een heerlijk stukje Tjechische honingtaart. Steeds meer mensen weten ons te vinden en wij genieten van al de positieve reacties!