Selecteer een pagina

Puur natuur in het Westland!

Honing Rotterdam

Honing in Rotterdam of Rotterdamse honing? zoekt u naar een goede honingzaak? Natuurlijk Westland is dé plek voor honing en honingproducten in Rotterdam en omgeving. Met onze gezellige en sfeervolle winkel willen wij het nut en noodzaak van bijen en hun natuurlijke producten bij een breder publiek in Rotterdam onder de aandacht brengen. Op onze lokatie in het Westland kunt u in alle rust onze bijenstal zien, proeven van de honing, genieten van de vele producten en niet te vergeten onze ruime voorraad imkerijbenodigdheden bewonderen. Dit alles in een natuurlijke omgeving bij de ‘Plas van alle Winden’ in het buitengebied van Naaldwijk, vlakbij Rotterdam.

Waarom honing?

Waarom kiezen veel mensen tegenwoordig voor honing? Honing is de natuurlijke zoethouder. Honing is licht verteerbaar. Honing is vrij van toevoegingen, E-nummers, kleur-, geur- en smaakstoffen. Het is een eerlijk, puur en eenvoudig product zoals de bij het verzamelt. Honing wordt herondekt door voedingsconsulenten, receptenboeken en sporters. Honing past in een goed, gezond en smakelijk voedingspatroon. Onze winkel in de buurt van Rotterdam heeft de exclusiviteit dat wij veel verschillende soorten honing op voorraad hebben en dat u bij ons de verschillen in soorten honing kunt proeven en ruiken. U zult versteld staan van de vele verschillende honing smaken. Wij hebben tientallen soorten honing, zoals heidehoning, lindehoning, bloemenhoning en nog vele andere. Heeft u vragen over honing? Stel ze gerust.

Bekijk alle soorten honing. Vragen? Neem contact op via info@natuurlijk-westland.nl of Tel. 0174 725204 / 06 31949031.

Tot ziens bij Natuurlijk Westland, de plek voor Honing in Rotterdam en omstreken!

Natuurlijk Westland

Wij, Gerrit & Astrid, zijn enthousiast over onze winkel en rustpunt "NATUURLIJK-WESTLAND". Natuurlijk zijn wij  gepassioneerd over de bijen, onze bijenkorf producten, glazenpotten en deksels.  Onze winkel verscholen bij de "Plas van alle Winden", is een pareltje in het weinige groen dat in het Westland te vinden is. Even onthaasten? Geniet  van de stilte, rust, ruimte en gezelligheid.

Klantvriendelijkheid en klantrelatie vinden wij belangrijk! Persoonlijk, informeren, adviseren wij u graag over al onze producten zoals: gezonde koud geslingerde imker honing, propolis, bijenpollen, royal-jelly, gezonde manuka honing. 

Laat u verrassen. Kent u de geheimen nog niet van de verschillende smaken van honing ? Kom gerust proeven. Nieuwsgierig naar de andere producten zoals, propolis, royal-jelly, bijenpollen. Bezoek onze winkel en Kijk op onze website.

 

Geniet van koffie op ons terras...!

U bent  van harte welkom op onze vernieuwde veranda en terras. Geniet van een kopje thee, koffie, cappuccino of wiener-melange met een heerlijk stukje Tjechische honingtaart. Steeds meer mensen weten ons te vinden en wij genieten van al de positieve reacties!