Selecteer een pagina

Puur natuur in het Westland!

Buitenlandse honing

Zoekt u buitenlandse honing? Natuurlijk Westland heeft buitenlandse honing in het assortiment. Natuurlijk Westland wil graag het nut en de noodzaak van bijen en hun natuurlijke producten bij een breed publiek onder de aandacht brengen. Bezoek onze gezellige en sfeervolle winkel in het Westland en beleef in alle rust de bijenstal, proef de vele soorten honing en geniet van onze andere producten. Beleef ons assortiment in een natuurlijke omgeving bij de ‘Plas van alle Winden’ in het buitengebied van Naaldwijk.

Buitenlandse honing

Honing is een prachtig natuurlijk product, en staat steeds meer in de belangstelling. Mensen zijn zich meer bewust van wat ze eten en kiezen voor natuurlijke producten. buitenlandse honing past daar als dé natuurlijke zoethouder goed bij. Honing is vrij van E-nummers, toevoegingen, kleur-, geur- en smaakstoffen en is daarnaast ook licht verteerbaar. Echte honing heeft een grote voedingswaarde, geeft veel energie, is zacht voor de maag en bevordert de spijsvertering. Het past in een goed, smakelijk en gezond voedingspatroon. Ook voor genezing van wonden is honing een goed medicijn. Het heeft een antibacteriële werking en zorgt voor versnelling van de wondgenezing.

Onze honingwinkel in het Westland is uniek doordat wij veel verschillende soorten honing – waaronder diverse soorten buitenlandse honing – op voorraad hebben en doordat u bij ons de verschillen in soorten honing kunt proeven en ruiken. Geen honingsoort smaakt hetzelfde. U zult versteld staan van de vele verschillende honingsmaken.

Bekijk alle soorten honing die wij verkopen. Neem voor vragen gerust contact op via e-mail info@natuurlijk-westland.nl of tel. 0174 725204 / 06 31949031

Tot ziens bij Natuurlijk Westland, dé plek voor uw buitenlandse honing!

Natuurlijk Westland

Wij, Gerrit & Astrid, zijn enthousiast over onze winkel en rustpunt "NATUURLIJK-WESTLAND". Natuurlijk zijn wij  gepassioneerd over de bijen, onze bijenkorf producten, glazenpotten en deksels.  Onze winkel verscholen bij de "Plas van alle Winden", is een pareltje in het weinige groen dat in het Westland te vinden is. Even onthaasten? Geniet  van de stilte, rust, ruimte en gezelligheid.

Klantvriendelijkheid en klantrelatie vinden wij belangrijk! Persoonlijk, informeren, adviseren wij u graag over al onze producten zoals: gezonde koud geslingerde imker honing, propolis, bijenpollen, royal-jelly, gezonde manuka honing. 

Laat u verrassen. Kent u de geheimen nog niet van de verschillende smaken van honing ? Kom gerust proeven. Nieuwsgierig naar de andere producten zoals, propolis, royal-jelly, bijenpollen. Bezoek onze winkel en Kijk op onze website.

 

Geniet van koffie op ons terras...!

U bent  van harte welkom op onze vernieuwde veranda en terras. Geniet van een kopje thee, koffie, cappuccino of wiener-melange met een heerlijk stukje Tjechische honingtaart. Steeds meer mensen weten ons te vinden en wij genieten van al de positieve reacties!