Selecteer een pagina

Puur natuur in het Westland!

Glazen potten voor chutney

Op zoek naar glazen potten voor chutney? Wij hebben een groot assortiment glazen potten op voorraad, in alle soorten en maten. Ook hebben we heel veel verschillende soorten deksels, ook in alle maten. Wanneer u zelf eigen chutney maakt doet u dat immers met veel liefde en passie. U wilt dan dat uw product wel in een mooi potje komt te zitten, waarbij de kleur van het deksel helemaal recht doet aan het product! Daarom kiest u voor Natuurlijk Westland, dé specialist in glazen potten voor chutney.

Wij hebben een ruim assortiment chutneypotten, het maakt dus niet uit hoeveel chutneypotten of flessen u nodig heeft. De glazen zit verpakt in handige kartonnen trays en zijn ingeseald. Dit voorkomt glasbreuk, het glas blijft mooi schoon en de potten kunnen makkelijk opgeslagen worden.

Afmetingen van glazen potten voor chutney

Bekijk welke afmetingen glazen potten wij allemaal hebben. Kom langs in Naaldwijk om zelf te zien en ervaren wat wij kunnen leveren. Ook bezorgen behoort tot de mogelijkheden! Neem voor vragen gerust contact op via e-mail info@natuurlijk-westland.nl of tel. 0174 725204 / 06 31949031

Tot ziens bij Natuurlijk Westland, dé plek voor uw glazen potten en flessen!

Natuurlijk Westland

Wij, Gerrit & Astrid, zijn enthousiast over onze winkel en rustpunt "NATUURLIJK-WESTLAND". Natuurlijk zijn wij  gepassioneerd over de bijen, onze bijenkorf producten, glazenpotten en deksels.  Onze winkel verscholen bij de "Plas van alle Winden", is een pareltje in het weinige groen dat in het Westland te vinden is. Even onthaasten? Geniet  van de stilte, rust, ruimte en gezelligheid.

Klantvriendelijkheid en klantrelatie vinden wij belangrijk! Persoonlijk, informeren, adviseren wij u graag over al onze producten zoals: gezonde koud geslingerde imker honing, propolis, bijenpollen, royal-jelly, gezonde manuka honing. 

Laat u verrassen. Kent u de geheimen nog niet van de verschillende smaken van honing ? Kom gerust proeven. Nieuwsgierig naar de andere producten zoals, propolis, royal-jelly, bijenpollen. Bezoek onze winkel en Kijk op onze website.

 

Geniet van koffie op ons terras...!

U bent  van harte welkom op onze vernieuwde veranda en terras. Geniet van een kopje thee, koffie, cappuccino of wiener-melange met een heerlijk stukje Tjechische honingtaart. Steeds meer mensen weten ons te vinden en wij genieten van al de positieve reacties!