Selecteer een pagina

Puur natuur in het Westland!

Honing Maassluis

Op zoek naar honing Maassluis of Maassluise honing? Natuurlijk Westland heeft allerlei soorten honing en honingproducten. Wij willen het nut en noodzaak van bijen en hun natuurlijke producten bij een breder publiek in Maassluis onder de aandacht brengen. In onze sfeervolle en gezellige winkel in het Westland kunt u in alle rust de bijenstal zien, vele soorten honing proeven, genieten van de vele producten en onze ruime voorraad imkerijbenodigdheden bewonderen. Dit alles in een natuurlijke omgeving bij de ‘Plas van alle Winden’ in het buitengebied van Naaldwijk, vlakbij Maassluis.

Waarom honing?

Honing wordt tegenwoordig steeds meer gewaardeerd. Mensen zijn zich meer bewust van wat ze eten en kiezen voor natuurlijke producten. Honing is de natuurlijke zoethouder. Het is licht verteerbaar en vrij van toevoegingen, E-nummers, kleur-, geur- en smaakstoffen. Het is een puur, eerlijk, eenvoudig product verzameld door de bij. Honing wordt herondekt door voedingsconsulenten, receptenboeken en sporters.  Het past in een goed, smakelijk en gezond voedingspatroon. Onze honingwinkel heeft de exclusiviteit dat wij veel verschillende soorten honing op voorraad hebben en dat u bij ons de verschillen in soorten honing kunt proeven en ruiken. U zult versteld staan van de vele verschillende honingsmaken. Ook voor vragen over honing of honingproducten bent u bij ons aan het juiste adres!

Bekijk alle soorten honing die wij verkopen. Neem voor vragen gerust contact op via e-mail info@natuurlijk-westland.nl of tel. 0174 725204 / 06 31949031

Tot ziens bij Natuurlijk Westland, dé plek voor Honing in Maassluis en omstreken!

Natuurlijk Westland

Wij, Gerrit & Astrid, zijn enthousiast over onze winkel en rustpunt "NATUURLIJK-WESTLAND". Natuurlijk zijn wij  gepassioneerd over de bijen, onze bijenkorf producten, glazenpotten en deksels.  Onze winkel verscholen bij de "Plas van alle Winden", is een pareltje in het weinige groen dat in het Westland te vinden is. Even onthaasten? Geniet  van de stilte, rust, ruimte en gezelligheid.

Klantvriendelijkheid en klantrelatie vinden wij belangrijk! Persoonlijk, informeren, adviseren wij u graag over al onze producten zoals: gezonde koud geslingerde imker honing, propolis, bijenpollen, royal-jelly, gezonde manuka honing. 

Laat u verrassen. Kent u de geheimen nog niet van de verschillende smaken van honing ? Kom gerust proeven. Nieuwsgierig naar de andere producten zoals, propolis, royal-jelly, bijenpollen. Bezoek onze winkel en Kijk op onze website.

 

Geniet van koffie op ons terras...!

U bent  van harte welkom op onze vernieuwde veranda en terras. Geniet van een kopje thee, koffie, cappuccino of wiener-melange met een heerlijk stukje Tjechische honingtaart. Steeds meer mensen weten ons te vinden en wij genieten van al de positieve reacties!