Selecteer een pagina

Puur natuur in het Westland!

Honing van de imker

Wat is er nu mooier dan ‘honing van de imker‘? Als u op zoek bent naar natuurlijke honing dan wilt u uiteraard zo dicht mogelijk bij de natuur komen. Natuurlijk Westland heeft diverse soorten honing en veel honingproducten. En tegelijkertijd staan wij dicht bij de natuur. We hebben ons eigen bijenvolk, kunnen u imkerijbenodigdheden demonstreren en weten waar we over praten. We willen het nut en de noodzaak van bijen en hun natuurlijke producten graag bij een breed publiek onder de aandacht brengen en gaan natuurlijk voor de beste honing! Bezoek onze gezellige en sfeervolle winkel in het Westland en beleef in alle rust de bijenstal, proef de vele soorten honing en geniet van onze andere producten. Beleef ons assortiment in een natuurlijke omgeving bij de ‘Plas van alle Winden’ in het buitengebied van Naaldwijk.

Honing van de imker

Honing is een prachtig natuurlijk product, en staat steeds meer in de belangstelling. Mensen zijn zich meer bewust van wat ze eten en kiezen voor natuurlijke producten. Honing is dé natuurlijke zoethouder. Het is licht verteerbaar en vrij van E-nummers, toevoegingen, kleur-, geur- en smaakstoffen. Echte honing heeft een grote voedingswaarde, geeft veel energie, is zacht voor de maag en bevordert de spijsvertering. Ook bevordert honing het helen van wonden. Het past in een goed, smakelijk en gezond voedingspatroon.

Onze honingwinkel in het Westland is uniek doordat wij veel verschillende soorten honing op voorraad hebben en doordat u bij ons de verschillen in soorten honing kunt proeven en ruiken. Geen honingsoort smaakt hetzelfde. U zult versteld staan van de vele verschillende honingsmaken.

Bekijk alle soorten honing die wij verkopen. Neem voor vragen gerust contact op via e-mail info@natuurlijk-westland.nl of tel. 0174 725204 / 06 31949031

Tot ziens bij Natuurlijk Westland, dé plek voor echte honing!

Natuurlijk Westland

Wij, Gerrit & Astrid, zijn enthousiast over onze winkel en rustpunt "NATUURLIJK-WESTLAND". Natuurlijk zijn wij  gepassioneerd over de bijen, onze bijenkorf producten, glazenpotten en deksels.  Onze winkel verscholen bij de "Plas van alle Winden", is een pareltje in het weinige groen dat in het Westland te vinden is. Even onthaasten? Geniet  van de stilte, rust, ruimte en gezelligheid.

Klantvriendelijkheid en klantrelatie vinden wij belangrijk! Persoonlijk, informeren, adviseren wij u graag over al onze producten zoals: gezonde koud geslingerde imker honing, propolis, bijenpollen, royal-jelly, gezonde manuka honing. 

Laat u verrassen. Kent u de geheimen nog niet van de verschillende smaken van honing ? Kom gerust proeven. Nieuwsgierig naar de andere producten zoals, propolis, royal-jelly, bijenpollen. Bezoek onze winkel en Kijk op onze website.

 

Geniet van koffie op ons terras...!

U bent  van harte welkom op onze vernieuwde veranda en terras. Geniet van een kopje thee, koffie, cappuccino of wiener-melange met een heerlijk stukje Tjechische honingtaart. Steeds meer mensen weten ons te vinden en wij genieten van al de positieve reacties!