Selecteer een pagina

Puur natuur in het Westland!

Propolis Delft

Zoekt u Propolis Delft? Wij zijn gevestigd in Naaldwijk, vlakbij Delft, en hebben een ruim assortiment Propolis producten. Propolis is een uniek product van bijen. Het boekje ‘Geneeskunde van Propolis’ geeft veel informatie over dit mooie natuurlijke product. Het heeft een verzorgende werking bij vele problemen en is zeker het proberen waard. Het boekje ‘Geneeskunde van Propolis’ is bij ons te koop voor €14,95.

Inmiddels zijn er hele mooie verzorgingsproducten op basis van Propolis op de markt. Het bedrijf Propolia uit Frankrijk heeft bijvoorbeeld al diverse producten op de Nederlandse markt gebracht. In onze winkel ligt een catalogus van Propolia producten met een korte beschrijving. U kunt deze catalogus gratis ophalen wanneer u geïnteresseerd bent in Propolis producten.

Ons motto is: Laat u verzorgen door de bijen!

Nieuwsgierig naar dit product? Vragen? Neem contact op via info@natuurlijk-westland.nl of Tel. 0174 725204 / 06 31949031

Tot ziens bij Natuurlijk Westland, de plek voor Propolis in Delft en omstreken!

Natuurlijk Westland

Wij, Gerrit & Astrid, zijn enthousiast over onze winkel en rustpunt "NATUURLIJK-WESTLAND". Natuurlijk zijn wij  gepassioneerd over de bijen, onze bijenkorf producten, glazenpotten en deksels.  Onze winkel verscholen bij de "Plas van alle Winden", is een pareltje in het weinige groen dat in het Westland te vinden is. Even onthaasten? Geniet  van de stilte, rust, ruimte en gezelligheid.

Klantvriendelijkheid en klantrelatie vinden wij belangrijk! Persoonlijk, informeren, adviseren wij u graag over al onze producten zoals: gezonde koud geslingerde imker honing, propolis, bijenpollen, royal-jelly, gezonde manuka honing. 

Laat u verrassen. Kent u de geheimen nog niet van de verschillende smaken van honing ? Kom gerust proeven. Nieuwsgierig naar de andere producten zoals, propolis, royal-jelly, bijenpollen. Bezoek onze winkel en Kijk op onze website.

 

Geniet van koffie op ons terras...!

U bent  van harte welkom op onze vernieuwde veranda en terras. Geniet van een kopje thee, koffie, cappuccino of wiener-melange met een heerlijk stukje Tjechische honingtaart. Steeds meer mensen weten ons te vinden en wij genieten van al de positieve reacties!