Selecteer een pagina

Puur natuur in het Westland!

Propolis Rotterdam

Zoekt u Propolis Rotterdam? Natuurlijk Westland heeft een ruim assortiment Propolis producten en levert in Rotterdam en omgeving. Propolis is een uniek product van bijen. Het boekje ‘Geneeskunde van Propolis’ geeft veel informatie over dit mooie natuurlijke product. Propolis heeft een verzorgende werking bij vele problemen en is zeker het proberen waard. Het boekje is bij ons te koop voor €15,95.

Er zijn inmiddels prachtige verzorgingsproducten op basis van Propolis op de markt. Het bedrijf Propolia uit Frankrijk heeft bijvoorbeeld al diverse producten op de Nederlandse markt gebracht. In onze winkel ligt een catalogus van Propolia producten met een korte beschrijving. U kunt deze catalogus gratis ophalen wanneer u interesse heeft. 

Bestellen is bij natuurlijk-westland, snel, makkelijk en voordelig. 

Ons motto is: Laat u verzorgen door de bijen!

Nieuwsgierig naar Propolis producten? Vragen? Neem contact op via info@natuurlijk-westland.nl of Tel. 0174 725204 / 06 31949031?

Tot ziens bij Natuurlijk Westland, de plek voor Propolis in Rotterdam en omstreken!

Natuurlijk Westland

Wij, Gerrit & Astrid, zijn enthousiast over onze winkel en rustpunt "NATUURLIJK-WESTLAND". Natuurlijk zijn wij  gepassioneerd over de bijen, onze bijenkorf producten, glazenpotten en deksels en onze imkerijmatrialen.  Onze winkel verscholen bij de "Plas van alle Winden", is een pareltje in het weinige groen dat in het Westland te vinden is. Even onthaasten? Geniet  van de stilte, rust, ruimte en gezelligheid. Klantvriendelijkheid en klantrelatie vinden wij belangrijk! Persoonlijk informeren, adviseren wij u graag over al onze producten zoals: gezonde koud geslingerde imker honing, propolis, bijenpollen, royal-jelly, gezonde manuka honing. Laat u verrassen. Kent u de geheimen nog niet van de verschillende smaken van honing ? Kom gerust proeven. Nieuwsgierig naar de andere producten zoals, propolis, royal-jelly, bijenpollen. Bezoek onze winkel en Kijk op onze website.

 

Geniet van koffie op ons terras...!

U bent  van harte welkom op onze vernieuwde veranda en terras. Geniet van een kopje thee, koffie, cappuccino of wiener-melange met een heerlijk stukje Tjechische honingtaart. Steeds meer mensen weten ons te vinden en wij genieten van al de positieve reacties!