Selecteer een pagina

Puur natuur in het Westland!

Royal jelly Delft

Zoekt u Royal jelly Delft? Bij Natuurlijk Westland kunt u terecht voor Royal jelly, ook wel genoemd koninginnegelei. Wij zitten in de buurt van Delft en vertellen u graag meer over Royal jelly en haar eigenschappen. Wat is Koninginnegelei of Royal jelly precies? Koninginnegelei is een product van de jongste werksters, die voedersapklieren ontwikkelen door het consumeren van pollen. De afscheiding uit voedersapklieren (bestaande uit mineralen, vitaminen, eiwitten en vetten) gemengd met secreten uit de bovenkaakklieren vormen samen koninginnegelei. Koninginnegelei is een rijk mengsel aan waardevolle stoffen die feitelijk ontstaan zijn uit stuifmeel. Deze stoffen worden door bijen enzymatisch ontleed waardoor ze in hoge mate biologisch beschikbaar zijn.

Waarom Royal jelly?

Koninginnegelei bevat hoogwaardige eiwitten, aminozuren, vitaminen, koolhydraten, plantaardige oliën met verzadigde vetzuren, mineralen, sporenelementen, secundaire plantaardige stoffen, antibiotische werkende stoffenen en plantaardige hormonen. Mineralen zijn, net als vitamines, stoffen die in kleine hoeveelheden voorkomen in eten en drinken. Ze zijn onmisbaar voor een goede gezondheid en normale groei en ontwikkeling.

Koninginnegelei (Royal jelly) kun je mengen met honing naar eigen behoefte en smaak zodat het een aangename smaak heeft. De werking wordt versterkt door het samen te gebruiken.

Wij hebben Royal jelly op voorraad in de diepvries. In verpakkingen van 50gr, 100gr, 200gr en 1000gr is het (nadat het uit de diepvries gehaald en ontdooid is) in de koelkast (3-6 graden) nog een half jaar houdbaar.

Heeft u specifieke vragen over Royal jelly? Neem dan even contact op via info@natuurlijk-westland.nl of Tel. 0174 725204 / 06 31949031

Tot ziens bij Natuurlijk Westland, de plek voor Royal jelly in Delft en omstreken!

Natuurlijk Westland

Wij, Gerrit & Astrid, zijn enthousiast over onze winkel en rustpunt "NATUURLIJK-WESTLAND". Natuurlijk zijn wij  gepassioneerd over de bijen, onze bijenkorf producten, glazenpotten en deksels.  Onze winkel verscholen bij de "Plas van alle Winden", is een pareltje in het weinige groen dat in het Westland te vinden is. Even onthaasten? Geniet  van de stilte, rust, ruimte en gezelligheid.

Klantvriendelijkheid en klantrelatie vinden wij belangrijk! Persoonlijk, informeren, adviseren wij u graag over al onze producten zoals: gezonde koud geslingerde imker honing, propolis, bijenpollen, royal-jelly, gezonde manuka honing. 

Laat u verrassen. Kent u de geheimen nog niet van de verschillende smaken van honing ? Kom gerust proeven. Nieuwsgierig naar de andere producten zoals, propolis, royal-jelly, bijenpollen. Bezoek onze winkel en Kijk op onze website.

 

Geniet van koffie op ons terras...!

U bent  van harte welkom op onze vernieuwde veranda en terras. Geniet van een kopje thee, koffie, cappuccino of wiener-melange met een heerlijk stukje Tjechische honingtaart. Steeds meer mensen weten ons te vinden en wij genieten van al de positieve reacties!